“Finale prije finala”

Tijekom vikenda na Kutiji se odlučuje o ekipama koje idu u završnicu turnira

Objavljeno: 21.12.2018. zagorjeinternational

Kraj Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola sve je bliže, a od četvrtka do nedjelje igra se serija utakmica koja odlučuje o tome koje će sve ekipe igrati u četvrtfinalnoj večeri turnira koja se već tradicionalno igra na Štefanje u prepunom Domu sportova.

Repriza finala

Da je završnica sve bliže, svjedoči i niz sjajnih utakmica kojima posjetitelji mogu svjedočiti idućih dana, a od kojih neke zaslužuju epitet “finala prije finala”. Tako se večeras u veteranskom dijelu susreću prošlogodišnji osvajači turnira Matan Nekretnine Senjak i dvostruki osvajači Promotion Play, za koje upućeni kažu da pobjednik ovog derbija, zasigurno osvaja i turnir. Uz njih, gledatelje očekuje derbi seniora, i to ambiciozne ekipe iz Hercegovine, Sv. Salon Bagušić Tropicana, sastavljene od BiH prvoligaša, i Garden Bar AŠ Svetice.
Zanimljivo će biti i u ženskom dijelu turnira, gdje su na rasporedu susreti prošlogodišnjih pobjednica SC Flegar Splat i Agrama, te prošlogodišnjih finalistica MC Plus DC Grzela Futura Dental i Lepoglave, tako da bi ove godine u finalu mogla biti repriza prošlogodišnjeg finala žena.

Ulaznice u prodaji

U subotu su na rasporedu utakmice u kojima će prolaz dalje protiv Ritz Cluba tražiti odlična ekipa Čulin mlin iz Livna, jedan od posljednjih predstavnika iz Dalmacije Podstrana se u veteranskom dijelu susreće s ekipom Šercerova, a igrat će se i derbi između Ridenta i Staarog Vucibaluna. U ovoj fazi natjecanja gotovo da nema loše ekipe, što potvrđuju momčadi Trumm i Tupek Auto, koje su obje s turnira izbacile favorite. U nedjelju su na rasporedu utakmice osmine finala seniora i četiri utakmice četvrtfinala veterana, nakon čega će se znati koje momčadi idu u završnicu turnira.
Ulaznice za završnicu u prodaji su od jučer, po cijeni od 50 kuna za paket ulaznica za sva tri dana, 26., 27. i 28. prosinca, a mogu se kupiti putem weba www.kutija-sibica.hr i na blagajni Doma sportova, na kojoj se mogu kupiti i dnevne ulaznice po 10 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba