Kulturni amateri iz Klanjca pripremaju malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva

Sutra božićno – novogodišnji koncert KUD-a “Antun Mihanović” i gostiju

Objavljeno: 21.12.2018. JJ

Tradicionalni božićno – novogodišnji koncert KUD-a “Antun Mihanović” održat će se sutra u 18 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole u Klanjcu. Kao i svake godine, kulturni amateri iz Klanjca i okolnih sredina pripremaju malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva, a uz KUD “Antun Mihanović”, nastupit će Pjevački zbor “Naša lipa” iz Tuhlja, koji je nedavno obilježio svoju 20. godišnjicu, zatim Pjevački zbor “Đuro Prejac” iz Desinića, Puhački orkestar “Lipa” iz Tuhlja, koji je ove godine osvojio drugo mjesto na državnoj smotri, Klapa Brv, Učiteljski vokalni sastav “Svaka treća Petra”, solist Igor Siročić i Božićni bend.

Mlada sopranistica

Nakon vrlo uspješne sezone s brojnim nastupima i jednom od glavnih uloga u mjuziklu Zagrebačkog kazališta “Komedija”, pred svojom domaćom publikom zapjevat će mlada sopranistica Lucija Jelušić. Domaći KUD-ovci pripremaju i mala iznenađenja za svoju publiku, pa će tako folklorna sekcija izvesti svoju novu koreografiju koju je pripremila u suradnji s poznatim hrvatskim koreografom Vladimirom Kurajom, čija je koreografija dio programa “Ideju regruti” Folklornog ansambla Lado, a nastupit će i sekcija dvorskih plesova. Nakon koncerta, Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju tradicionalno božićno – novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta.

Vesela igraonica

Tijekom trajanja koncerta, u prostoru škole za svu će zainteresiranu djecu biti organizirana vesela igraonica, koju će voditi ravnateljica Gradske knjižnice i poznata likovna umjetnica Maja Vukina Bogović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba