Izvještajna skupština Stranke rada i solidarnosti općine Tuhelj

“Ovo će biti jako važna godina za stranku u Tuhlju, jer prema koalicijskom sporazumu dobivamo potpredsjednicu Općinskog vijeća“

Objavljeno: 19.12.2018. IB

Održana je izvještajna skupština Stranke rada i solidarnosti – BM 365 u Tuhlju, na kojoj je predsjednica Željka Kramarić podnijela je izvještaj za 2018. godinu te se osvrnula na predstojeću 2019.
– Ovo će biti jako važna godina za stranku u Tuhlju. Prema koalicijskom sporazumu, stranka će dobiti potpredsjednicu Općinskog vijeća. Dodatni vjetar u leđa vidim u novonastaloj situaciji i dolasku saborske zastupnice i gospodina Topolovca u našu stranku, kako za Općinsku, tako i za Županijsku organizaciju, za koju se nadam da će vrlo skoro biti ustrojena – izjavila je predsjednica podružnice Željka Kramarić.

Besplatni udžbenici

Okupljenim članovima obratio se i županijski povjerenik strane Anđelko Topolovec. Istaknuo je da mu je velika želja da stranka bude jedna od jačih političkih organizacija u Krapinsko – zagorskoj županiji, te da je već sad na jako dobrom putu.
– U protekla dva mjeseca koliko radimo na organizaciji, javlja nam se jako puno ljudi zainteresiranih za rad u stranci i za dobrobit Zagorja. Od svih stvari, najviše me veseli što je gospodin Bandić i naš Klub zastupnika prihvatio našu inicijativu za osiguranje besplatnih osnovnoškolskih udžbenika, te u jako kratkom roku to i kroz zakonsko rješenje i dogovor s koalicijskim partnerom ostvario – istaknuo je Topolovec.

VHZK

Prisutnima se obratila i saborska zastupnica Marija Puh koja je naglasila da u političkom životu najbitniji moraju biti projekti i borba za Zagorje te izrazila zadovoljstvo brzim rješavanjem problema autobusne linije Krapina – Zagreb te konačno pronalaženje sluha Vlade RH za rješavanje problema Veleučilišta Hrvatsko zagorje, koje sad, nakon osiguravanja sredstava, čeka da Ministarstvo znanosti i obrazovanja odradi svoj dio posla i formalizira mogućnost besplatnog studiranja u Krapinsko – zagorskoj županiji.
Skupštini su nazočili županijski vijećnici na čelu s predsjednikom Kluba vijećnika Alojzom Sajkom te načelnik Općine Tuhelj sa zamjenicom i predsjednicom Općinskog vijeća.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba