Održan “Božićni sajam u Stubakima”

PRAVI PREDBLAGDANSKI UGOĐAJ: Posjetitelji uživali u ponudi lokalnih OPG-ova, udruga i učeničke zadruge, kupovali se i suveniri te prigodni pokloni

Objavljeno: 18.12.2018. IB

U Parku Vladimira Bosnara u Stubičkim Toplicama, u subotu je održan Božićni sajam u Stubakima. Posjetitelji su mogli kupiti prigodne ukrase, poklone i tradicijske suvenire koje su izložili Udruga Hrvatska žena Stubičke Toplice, učenička zadruga ”Bobi” Osnovne škole Vladimir Bosnar, Dječji vrtić ”Zvirek” i Društvo naša djeca. U ponudi su bili razni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, božićno cvijeće i kreacije cvjećarne ”Cvjetić”, a mogle su se kušati i slastice koje su pripremile članice Udruge Hrvatska žena i Udruge umirovljenika te Švicarsko – hrvatsko društvo Stubičke Toplice te kupiti svakojake proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava stubičkog kraja.

Blagoslov jaslica

Program je počeo blagoslovom umjetnički oblikovanih velikih božićnih jaslica od prirodnih materijala. Na Božićnom sajmu bila je i  zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je pozdravila okupljene izlagače i brojne posjetitelje te istaknula kako se diljem Krapinsko – zagorske županije u predbožićno vrijeme organiziraju razna hvalevrijedna događanja.

Dodatna ponuda

– Ovdje u Stubakima su već četvrtu godinu za redom jako lijepo uređeni štandovi, puno je dobre volje i odlična atmosfera – ono što čini ovo predblagdansko vrijeme posebnim – istaknula je zamjenica župana te dodala kako sajmovi poput ovoga predstavljaju dodatnu ponudu za turiste, što pridonosi turističkoj ponudi Zagorja i u zimskom razdoblju.

Prisutnima se obratio i načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, a prigodnu riječ uputio je i župnik Ivica Šestak. U sklopu sajma organiziran je i prigodni program za djecu, a nastupio je i Tamburaški sastav “5 za pet“.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba