Pod motom “Srcem, radom i solidarnošću“, i dalje se osnivaju podružnice Stranke rada i solidarnosti u Zagorju – osnivačka skupština održana i u Budinščini

Novoizabrana predsjednica Maja Pepelko: Fokusirat ćemo se na projekte koji mogu poboljšati kvalitetu života stanovnika

Objavljeno: 18.12.2018. IB

U Budinščini je održana osnivačka skupština Stranke rada i solidarnosti. Za predsjednicu podružnice izabrana je Maja Pepelko, koja je ujedno i županijska vijećnica.

– Politički aktivizam izuzetno je bitan u malim sredinama, jer je to direktan način kako se može pomoći svojim sugrađanima i upozoriti na probleme koji se možda nekome tko ne živi u tom naselju, čine banalni i nebitni. Rad podružnice fokusirat će se na konkretne projekte koji mogu poboljšati kvalitetu života stanovnika svih naselja općine Budinščina – izjavila je novoizabrana predsjednica.

Organizacija raste

Povjerenik stranke Milan Bandić 365 – Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec pozdravio je sve prisutne te im prenio pozdrave predsjednika stranke Milana Bandića i saborske zastupnice Marije Puh.

– Naša organizacija raste i do kraja godine još nas očekuje nekoliko osnivačkih skupština. Drago mi je što mladi ljudi prepoznaju naša nastojanja i borbu za Zagorje i projekte, koji će omogućiti da naši sugrađani ostanu ovdje živjeti i da se preokrene trend iseljavanja mladih obitelji – istaknuo je Topolovec.

Četrdesetak zainteresiranih

Podršku svojoj kolegici pružili su vijećnici Stranke rada i solidarnosti u Županijskoj skupštini, drugi predsjednici organizacija te glavni tajnik stranke Nenad Predovan.

Iz stranke poručuju kako se u veoma kratkom roku na području općine Budinščina skupilo četrdesetak zainteresiranih za rad u novoj stranci.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba