U Zagrebu održano prvo natjecanje frizera pod nazivom “Festival kose – Advent u kosi“

Nagradu “Kristalni svijet“, za frizuru “Čarolija adventske noći“, osvojila Nikolina Levak iz Zlatara, za frizure s motivima Zagorja nagrađene i oroslavske srednjoškolke

Objavljeno: 12.12.2018. IB

U Hotelu Puntijar u Zagrebu, održano je prvo natjecanje frizera pod nazivom “Festival kose – Advent u kosi“, na kojem su dodijeljene nagrade u četiri kategorije. Između velikog broja prijavljenih kandidata u kategoriji za opći dojam, što uključuje frizuru, modnu kreaciju i make-up,  nagradu “Kristalni svijet“, za frizuru pod nazivom “Čarolija adventske noći“, dodijeljen je Nikolini Levak iz Zlatara.  Modnu kreaciju izradila je Martina Kulfa, vlasnica obrta za krojačke usluge i popravke iz Zlatara, a make-up Ana Jajtić.

Sudjelovala je i Jasmina Pažić, vlasnica frizerskog salona i Ivana Martinjak vlasnica kozmetičkog salona iz Konjščine.  One su predstavile frizuru pod nazivom “Grofica Adventa“, okićenu slamom, kao simbolom Zagorja i četiri adventske svijeće u kosi, koje asociraju na četiri poznata Zagorska dvorca. Za make-up zaslužna je bila Ivana Martinjak, a haljinu su kreirale i osmislile same.

U kategoriji “đaci-natjecatelji“, nagradu “Kristalni svijet“ osvojile su učenice Srednje škole Oroslavje, Adriana Kesak s kreacijom “Zagorski sjaj u kosi“ i Ivana Tupek  s kreacijom  “Sljemenska kraljica“.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba