Specijalist ortoped zaposlen u Krapinskim Toplicama već je nekoliko godina omiljen među pacijentima

Dr. Miroslav Hašpl iz “Akromiona” ponovno na listi najboljih hrvatskih liječnika

Objavljeno: 11.12.2018. JJ

Portal Najdoktor.com petu je godinu zaredom objavio popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Među njima se i ove godine našao doktor Miroslav Hašpl, specijalist ortoped i predsjednik Upravnog vijeća “Akromiona”, specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju u Krapinskim Toplicama. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti i službeni ortoped Hrvatske skijaške reprezentacije. Uže područje njegova djelovanja je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija i sportska medicina, rekonstruktivna kirurgija donjih ekstremiteta, te ugradnja umjetnih zglobova kuka i koljena. Omiljen među pacijentima, Hašpl je dobitnik brojnih prestižnih međunarodnih priznanja i nagrada struke, a njegovi stručni radovi objavljivani su u relevantnim međunarodnim medicinskim publikacijama.

Baza iskustva

– Naš je cilj da na temelju iskustava pacijenata stvaramo što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već sedam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava. Mi kao udruga smo tu da razvijamo što kvalitetniji portal kao platformu, a odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama, tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktoricama i doktorima koji su nas ikada liječili. Ne samo o onima s kojima smo imali iznimno pozitivno ili iznimno negativno iskustvo, a najčešće je to tako jer što je intenzivnija emocija, to je i veća motivacija za pisanje komentara, nego sa svima s kojima smo imali iskustvo kao njihovi pacijenti u nekom životnom trenutku – poručuju s portala.

Broj komentara

Naj doktori biraju se na temelju ukupnog broja komentara, odnosa broja pozitivnih i negativnih komentara te kvalitete samih komentara, s time da se neargumentirani komentari ne uzimaju u obzir, kao ni komentari koji se odnose na vrijeme čekanja i osoblje, zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, pojašnjavaju članovi uredništva portala.
Cijeli popis najboljih doktora u 2018. godini dostupan je OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba