U Krapinskim Toplicama održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Stranke rada i solidarnosti – BM 365 – predsjednik Božo Ružak, potpredsjednik Antun Tomić, a tajnik Josip Šoštarko

“Druge političke opcije u nama ne trebaju vidjeti konkurenciju, već nekog tko je spreman pružiti ruku suradnje – za bolje Krapinske Toplice”

Objavljeno: 10.12.2018. zagorjeinternational

U Krapinskim Toplicama održana je konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Stranke rada i solidarnosti – BM 365, na kojoj su jednoglasno izabrani predsjednik Božo Ružak, potpredsjednik Antun Tomić, tajnik Josip Šoštarko te Odbor OO-a BM 365.

– Druge političke opcije u ovoj novoosnovanoj stranci ne trebaju vidjeti konkurenciju, već nekog tko je spreman pružiti ruku suradnje, kako bi Krapinske Toplice bile mjesto koje će svojim mještanima pružati kvalitetu života kakvu zaslužuju. Želimo dati doprinos razvoju općine i turizma u njoj, kao i biti na raspolaganju kod pomoći potrebitim obiteljima – rekao je u svom obraćanju novoizabrani predsjednik Božo Ružak.

Demografska slika

Uz podršku 40-ak članova nove stranke iz Krapinskih Toplica, konstituirajućoj sjednici su prisustvovali i cijenjeni gosti, među kojima i zamjenica predsjednika stranke te potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba, prof. dr. sc. Ana Stavljenić-Rukavina, saborska zastupnica Mariju Puh te županijski povjerenik stranke BM 365 Anđelko Topolovec.

– Demografska slika nam je u središtu razmišljanja i za njezino je poboljšanje nužno osigurati kvalitetnije uvjete života – kazala je potpredsjednica stranke prof. dr. sc. Stavljenić – Rukavina, na koju se nadovezao županijski povjerenik Anđelko Topolovec, rekavši da je Stranci rada i solidarnosti bitna dobrobit Zagorki i Zagoraca te projekti koji će podići kvalitetu života u Hrvatskom zagorju.

Veliko članstvo

Istaknuo je pritom i zadovoljstvo velikim brojem okupljenog članstva nove stranke u Krapinskim Toplicama. Saborska zastupnica Marija Puh pak ih je pozvala da odmah započnu s pripremama za sljedeće lokalne izbore.

– Budite stranka kontinuiranog rada za naše Zagorje, a ne ona koja se budi dva mjeseca prije izbora – zaključila je Marija Puh.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba