Nenad Sikirica izabran za v.d. predsjednika krapinskog HNS-a

“Željeli bismo da se smanje tenzije i prestanu iznositi neistine. Nećemo poticati konfrontacije, ali ćemo na te neistine vrlo oštro i argumentirano reagirati”

Objavljeno: 09.12.2018. AB

Dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina i dosadašnji potpredsjednik krapinskog HNS-a, Nenad Sikirica, novi je v.d. predsjednika HNS-ove podružnice u Krapini, odlučeno je na sjednici HNS-a.
– U ovo doba mnoštva kontradiktornih informacija i dezinformacija, želja mi je da HNS u Krapini bude usmjeren na politiku podrške projektima i aktivnostima za koje smatramo da doprinose razvoju Grada i to bez podjela po bilo kojem kriteriju – rekao je pritom Sikirica.

Male akcije

Dodao je kako u HNS-u postoji puno članova koji svojim idejama i aktivnostima kroz male akcije mogu kontinuirano dizati kvalitetu života u mnogim segmentima i time doprinositi ravnomjernijem razvoju Krapine.
– Zadatak našeg tima je pokušati aktivirati te ljude i u suradnji s novim vodstvom županijske organizacije HNS-a vratiti im vjeru u politiku.  Neće to biti lako s obzirom na percepciju ljudi o politici, političarima te velikim obećanjima kojima nas svakodnevno bombardiraju, no uvjeren sam da se može i mora boriti da se to mijenja. Posljednjih mjeseci palo je dosta teških riječi i iznesene su vrlo ozbiljne optužbe. Željeli bismo da se smanje tenzije i prestanu iznositi neistine, jer se u takvom okruženju teško može surađivati. Sigurno je da nećemo poticati konfrontacije, ali ćemo vrlo oštro i argumentirano reagirati na neistine kojima se najčešće želi pokriti vlastitu nesposobnost i propuste napadom na integritet drugih, bez obzira iz kojih izvora će biti plasirane te neistine – zaključio je Sikirica, koji će na sljedećem sastanku predsjedništva predložiti mjere i aktivnosti koje bi, istaknuo je, trebale rezultirati prepoznatljivošću i vraćanju poljuljanog identiteta stranci u Krapini, te je pozvao sve koji se žele aktivirati da se jave i uključe u njihov tim.

Kvalitetni ljudi

– Izuzetno sam zadovoljan izborom v.d. predsjednika i radom krapinske podružnice HNS-a. Tu ima mnogo kvalitetnih ljudi, koji mogu puno doprinijeti razvoju ne samo Krapine, već i razvoju Krapinsko-zagorske županije – zaključio je nakon izbora v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a KZŽ, Robert Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba