U organizaciji Mreže udruga Zagor, 18. prosinca u Zaboku

Prijavite se za predavanje i doznajte sve o mogućnostima mobilnosti mladih

Objavljeno: 09.12.2018. JJ

Mreža udruga Zagor poziva sve zainteresirane mlade osobe na predavanje o mogućnostima mobilnosti mladih. Predavanje će održati organizacija Syncro, koja djeluje u području obrazovanja, osobnog razvoja, treninga vještina i podrške mladima, u utorak, 18. prosinca, od 17 do 19 sati u prostoru Centra za mlade Krapinsko – zagorske županije u Zaboku.

Dva dijela

Predavanje će se sastojati od dva dijela. U prvom dijelu volonteri će predstaviti Erasmus+ mogućnosti, a u drugom dijelu kroz razne neformalne oblike učenja, sudionicima će biti prezentirano što sve mogu očekivati i na što trebaju obratiti pažnju ukoliko se odluče za sudjelovanje u Erasmus+ projektu. Radni jezik predavanja je engleski, a iz Mreže udruga Zagor poručuju da će, ukoliko bude potrebe, biti osiguran prevoditelj.

Ograničen broj

Prijava je obavezna putem linka (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe04gjLTIHnWoYDt6qx7ppuZSl-EuVSf_MWuOqvnm93EVyKdw/viewform) najkasnije do 14. prosinca. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju većeg broja prijava, pravo prvenstva imaju oni sudionici koji su se prvi prijavili. Predavanje se održava u okviru projekta “Informiraj i kreiraj! 5.0”, koji provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Krapina, Krapinsko – zagorskom županijom i Zajednicom informativnih centara za mlade u Hrvatskoj. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba