U nedjelju uz nastup Klape Bistrica na središnjem trgu upaljena prva adventska svijeća, a središnji koncert održala grupa “Emanuel”

Paljenjem lampica na velikoj božićnoj jelki i koncertom Jacquesa Houdeka, započeo “Advent u Mariji Bistrici”, evo kako je bilo i u drugim dijelovima Zagorja

Objavljeno: 04.12.2018. zagorjeinternational

Turistička zajednica općine Marija Bistrica i ove godine, osmi puta zaredom, organizira manifestaciju ”Advent u Mariji Bistrici”. Manifestacija je otvorena u subotu, uz koncert Jacquesa Houdeka i uz paljenje lampica, koje je na velikoj božićnoj jelki na središnjem bistričkom trgu, uz mali vatromet, upalio upravo Jacques. Koncertu je prethodio program polaznika Osnovne glazbene škole pri OŠ Marija Bistrica.

FOTO: RMB

FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB FOTO: RMB
Prve adventske nedjelje program je počeo u 10 sati, kada je upaljena prva adventska svijeća, na velikom vijencu na središnjem trgu, uz koncert Klape Bistrica. Svijeću je upalio voditelj Klape Mario Galoić. Od 12 sati na trgu je nastupala Limena glazba KUD-a ”Lovro Ježek” Marija Bistrica, a središnji koncert prvog “Vikenda duhovne glazbe” održala je grupa Emanuel.
Paljenjem prve svijeće, proteklog je vikenda početak adventa obilježen i u drugim zagorskim gradovima i općinama, a kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji:

Zlatar
Zlatar
Belec
Pregrada
Oroslavje
Oroslavje
Kumrovec
Kumrovec
Krapina
Krapina
Klanjec
Donja Stubica

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba