Istra će 5. prosinca biti hrvatsko središte ljepote

LJEPOTICE OKUPIRALE ROVINJ: Jedna od kandidatkinja da ponese krunu Kraljice Hrvatske i Krapinčanka Anita Tepeš

Objavljeno: 25.11.2018. zagorjeinternational

Rovinj će 5. prosinca biti središte ljepote, zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se ondje održati uz podršku Turističke zajednice Grada Rovinja.

Kraljica Zagreba

Ukupno 12 prekrasnih kandidatkinja iz raznih krajeva Hrvatske, među kojima i Anita Tepeš (27), Kraljica Zagreba, koja je rodom iz Krapine, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima, u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a, s početkom u 19.45 sati.

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line, a za blistav izgled kandidatkinja pobrinula se Esensa Mediterana sa svojom vrhunskom prirodnom kozmetikom.

Colonia i Neno Belan

Svečanost će voditi Mario Sedmak i Mirna Maras, a u zabavnom djelu izbora nastupit će grupa Colonia i Neno Belan. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama sve će zabavljati i plesna skupina Megablast.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba