Prema odluci Krapinskog sportskog saveza

Marta Puljek i Nikola Štefanić iz TK Maraton najbolji krapinski sportaši u 2018., krapinske košarkašice i veterani NK Zagorca najbolje ekipe

Objavljeno: 15.11.2018. zagorjeinternational

Krapinski sportski savez izabrao je najbolje sportaše za 2018. godinu. Najperspektivnija sportašica mlađih dobnih kategorija do 10 godina je Dora Skupnjak iz Teniskog kluba Zagorec Krapina, najperspektivnija sportašica do 14 godina je Antonela Cesarec iz Kickboxing kluba Krapina, a najperspektivniji sportaš mlađih dobnih kategorija do 14 godina Luka Kranjčec iz Trkačkog kluba Maraton Krapina. U kategoriji najperspektivnije ekipe do 14 godina, prvo mjesto pripalo je limačima II. (2009. godište) iz Nogometnog kluba Zagorec.

Najbolje ekipe

Za najbolju sportašicu u ekipnom sportu grada Krapine od 14 do 18 godina, izabrana je Tina Klasić iz Košarkaškog kluba Krapina, dok je u toj kategoriji za naj sportaša izabran David Crnogaj iz NK Zagorca. Najbolji sportaš koji se natječe u klubu van grada Krapine je Matija Borlinić, član Biciklističkog gradskog kluba Tuškanac. Nagradu za najbolju žensku ekipu osvojile su košarkašice KK Krapina, dok su za najbolji klub izabrani veterani NK Zagorca. Za najbolju sportašicu u seniorskoj konkurenciji izabrana je Marta Puljek, a za najboljeg sportaša u seniorskoj konkurenciji Nikola Štefanić, oboje iz TK Maraton Krapina.

Promocija sporta

Za najboljeg sportaša u ekipnoj seniorskoj konkurenciji nagradu će dobiti Matija Smrekar iz NK Zagorca. Priznanje za najboljeg sportskog djelatnika dodijelit će se Saši Kundihu iz Rukometnog kluba Zagorec te Radovanu Cesarcu iz Društva sportskih igara učenika, a to će Društvo dobiti i nagradu za promociju sporta. Svečanost proglašenja održat će se 7. prosinca u 17 sati u amfiteatru Srednje škole Krapina. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba