Među predstavnicima hrvatskog tima bio i predsjednik Savjeta mladih KZŽ Hrvoje Novak

U Cataniji održan “Democracy Reloaded Trio“ trening, čiji je cilj osnažiti kapacitete donositelja odluka na lokalnoj razini

Objavljeno: 14.11.2018. zagorjeinternational

U gradu Cataniji u Italiji održan je “Democracy Reloaded Trio“ trening. Radi se o dugoročnom programu čiji je cilj osnažiti kapacitete donositelja odluka na lokalnoj razini. Među predstavnicima hrvatskog tima bio je predsjednik Savjeta mladih Krapinsko – zagorske županije Hrvoje Novak te zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač, predstavnica Agencije za mobilnost i programe Europske unije Petra Pekica i predsjednik udruge Hrvatskog debatnog društva Bojan Marjanović. Poseban cilj ovog projekta je osnažiti nacionalne timove iz sedam zemalja – Hrvatske, Finske, Mađarske, Portugala, Italije, Belgije i Estonije – na bolju suradnju Nacionalnih agencija zadužene za projekte mobilnosti i jedinica lokalne samouprave kroz korištenje Erasmus+ programa te razmjenu iskustava i primjera dobre prakse te unaprjeđenje kvalitete Erasmus+ projekata.
Završni dio DRT-a trebao bi se održati u Estoniji od 17. do 21. lipnja 2019., a do onda nacionalni timovi trebaju razviti i provesti projekte osnaživanja donositelja odluka na lokalnoj razini. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba