Westgate Shopping City u sklopu proslave 9. rođendana priredio mnoštvo sadržaja, popusta i zabave za sve generacije, ali i predstavio niz noviteta

“DNEVNI BORAVAK SJEVERA HRVATSKE”: Najveća kuglana i prvo dječje kino u Hrvatskoj, nove trgovine i mjesta za gastro uživanje

Objavljeno: 11.11.2018. zagorjeinternational

Sadržajno je bilo ovog tjedna u najvećem Hrvatskom shopping centru i trećem najvećem u Europi. Westgate Shopping City upravo je proslavio deveti rođendan, a u sklopu rođendanskog vikenda svojim je posjetiteljima ponudio mnoštvo sadržaja, popusta i zabave za sve generacije. Ujedno su predstavljeni i brojni noviteti koji su već realizirani, ili će se realizirati u narednom razdoblju. Učinili su to Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City) i Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja upravlja Westgateom.

Prometna povezanost

– Nakon šest mjeseci, koliko upravljamo Westgateom, uspjeli smo donijeti neke nove kvalitete – nekoliko novih gastronomskih prostora, bowling centar koji je već postojao, a sada smo ga nakon pet godina ponovno otvorili, nekoliko novih lokala i trgovina, dječje kino… Vjerujem da će to za naše najmlađe baš biti hit. Sljedeći iskorak Westgatea je da se repozicionira kao najjači obiteljski shopping centar u Hrvatskoj i da postane “dnevni boravak sjevera Hrvatske”. U okviru toga, pojačat ćemo i prometnu povezanost novim linijama autobusa, a u blizini, 500-tinjak metara od centra je i željeznička stanica, koja će nakon završetka elektrifikacije pruge Zaprešić – Zabok značiti da ste iz centra Zagreba ili sa zagorske strane, kod nas za svega 20-ak minuta. Bitno je spomenuti i da već dvije godine imamo građevinsku dozvolu za direktan silazak s autoceste i mislim da ćemo do proljeća to uspjeti realizirati. Želja u budućnosti je stvaranje velikog sportskog centra, možda čak i stadiona i nacionalnog kampa, plivalište, a potom i klaster od nekoliko hotela. Trenutačno pregovaramo s pet potencijalnih hotelskih operatera – otkrio je Otto Barić, dok je Denis Čupić nabrojao sve novitete.

Bezbrižan shopping

– Što se tiče trgovina, to su Shoe Selection, AB Bookshop, Tedi, kao najveći dućan u shopping centru, Sancta Domenica Megastore, a sredinom prosinca Baby land otvara svoj flag ship store na puno većoj površini nego sada. Također, tu je otvorenje novih zabavnih sadržaja u Westgateu, od najveće Rock’n’bowl kuglane u Hrvatskoj s lounge barom i restoranom, palačinkarnice Bake’n’roll, Ali kebabe, Burger bara, preuređenog Havana Cluba, novog restorana u Kid’s landu te prvog u Hrvatskoj, dječjeg kina u sklopu naše igraonice, najveće u Hrvatskoj. Tamo ćete moći dovesti djecu i bezbrižno ih ostaviti u kinu pod nadzorom teta, a vi otići u shopping ili na kavu. Također, na našem YouTube kanalu svakog će biti objavljeni crtići s lokalnom tematikom.

– Sve je to naznaka novih trendova koje želimo uvesti u ovom centru, što je praksa i u ostatku Europe – centri sve više postaju mjesta zabave, a manje mjesta samog shoppinga, koji postaje sekundarni motiv dolaska – objasnio je Čupić, dodajući da Westgate ima i veliku prednost u odnosu na druge.

– Naša šetnica je mnogo šira nego u drugim centrima, pa će i na njoj redovito biti događanja poput Sajma vjenčanja, Sajma beba i trudnica, kulinarskih showova, Sajma vinara i nekih drugih stvari koje ovdje želimo udomaćiti, pa sve do start – up inkubatora u samom centru te tako stvarno postati domaći centar sjevera Hrvatske – zaključio je Čupić, rekavši na kraju kako je u planu i Multiplex kino, za što je cilj da se realizira unutar 18 do 24 mjeseca, kao i dovođenje novih zakupaca te repozicioniranje postojećih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba