Upravno vijeće procijenilo da je, među tri pristigle prijave, plan i program dosadašnje ravnateljice bio najkvalitetniji

Na čelu Specijalne bolnice u Krapinskim Toplicama još četiri godine ostaje Željka Žnidarić

Objavljeno: 08.11.2018. JJ

Na 15. sjednici Upravnog vijeća Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, održanoj u srijedu, donesena je odluka o izboru i imenovanju ravnateljice Bolnice. Po drugi je puta imenovana dosadašnja ravnateljica Željka Žnidarić, na mandatno razdoblje od četiri godine. Mandat ravnateljici prema toj Odluci počinje teći 14. siječnja 2019.
Upravno vijeće je objavilo kako su na natječaj u zakonskom roku pristigle tri prijave i sve tri su udovoljavale formalnim uvjetima natječaja.
– Nakon obavljenog razgovora s kandidatima koji su se prijavili na natječaj, Upravno vijeće Bolnice je izabralo prijavu te prihvatilo plan i program razvoja Bolnice koji je izložila kandidatkinja Željka Žnidarić jer je ocijenilo da je najkvalitetnija – stoji u Odluci o izboru i imenovanju ravnateljice.
Na natječaj za ravnatelja SBKT-a javili su se i Branka Leljak, spec. klin. psiholog, zaposlena na Odjelu za medicinsku rehabilitaciju djece u SBKT-u i Robert Mužar, dipl. inf.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba