Zagorski borci uspješni na kickboxing natjecanju na kojem se predstavilo više od 460 natjecatelja iz sedam zemalja

Za bedekovčanske Zmajeve četiri, a za KBK Krapina jedno zlato na Slovenia Openu

Objavljeno: 05.11.2018. JJ

U subotu je u Zagorju Ob Savi u Sloveniji održan 35. Slovenia Open “Zagorje 2016.” u disciplinama point fighting za sve dobne skupine, te light contact i kick light za starije kadete i juniore/seniore. Izvršni organizatori turnira bili su domaći Pon-do-kwan klub Zagorje i Slovenski kickboxing savez. Sudjelovala su 462 natjecatelja iz 62 kluba, iz sedam zemalja, među njima i članovi Kickboxing kluba Krapina te Kickboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine.

Devet disciplina

Iz KBK Zmaj nastupila su četiri natjecatelja u ukupno devet startnih disciplina. U point fightingu, u kategoriji mlađih kadetkinja do 42 kilograma, Elena Ljubek je osvojila treće mjesto, dok je u light contactu, u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma, bila druga. U toj je disciplini Ivan Bertić osvojio prvo mjesto u kategoriji juniori/seniori do 84 kilograma, Ana Sovec je bila druga u kategoriji starije kadetkinje do 55 kilograma, a Stjepan Sedak treći u kategoriji stariji juniori/seniori do 63 kilograma.
U kick lightu za Zmajeve čak tri zlata – Elena Ljubek u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma, Ana Sovec u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma i Ivan Bertić u kategoriji seniori/juniori do 84 kilograma. Stjepan Sedak je osvojio peto mjesto u kategoriji stariji juniori/seniori do 63 kilograma.

Rebić treća

Od članica KBK Krapina, Nikolina Rebić se natjecala u point fightingu u kategoriji mlađih kadetkinja +47 kg, a pobjedom nad Margaretom Mušnjak osigurala je treće mjesto. U istoj kategoriji natjecala se i Antonela Cesarec, kojoj je pobjeda nad Rupp Annikom također donijela treće mjesto. Cesarec se borila i u kategoriji do 47 kilograma, gdje je prvo kolo bila slobodna, u polufinalu pobijedila Anai Ražnjević te u finalnoj borbi Margaretu Mušnjak, te je osvojila prvo mjesto.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba