Europski dan poslodavaca u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Krapina

Sudjelujte na radionici i “Coffee chatu“ – okruglom stolu na kojem će se raspravljati o prilikama u zapošljavanju i samozapošljavanju

Objavljeno: 04.11.2018. zagorjeinternational

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina u periodu od 5. do 9. studenoga, ponovo će organizirati Europski dan poslodavaca, koji će biti povezan s Europskim tjednom vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.

Obrazovanje odraslih

Tako će se u ponedjeljak u prostorima HZZ-a u Krapini u 9 sati održati radionica “Samozapošljavanje“. Bit će organiziran i posjet poslodavcima. U suradnji s partnerima, Krapinsko – zagorskom Županijom i Zagorskom razvojnom agencijom, organizira se “Coffee chat“ (okrugli stol), na temu “Izazovi i prilike u zapošljavanju i samozapošljavanju – što nam treba na tržištu?”, čiji je cilj osvještavanje poslodavaca i radnika o osposobljavanju i obrazovanju odraslih u poduzećima te detektiranje problema vezanih za nisku uključenost radne snage u obrazovanje odraslih. Okrugli stol održat će se u utorak u Dvorcu Bračak, s početkom u 12 sati.

Mogućnosti za nezaposlene

Cilj je informiranje poslodavaca o uslugama Zavoda, ali i mogućnostima koje mogu proizaći za nezaposlene osobe u zajedničkoj suradnji, s posebnim naglaskom na podršku u planiranju i provedbi aktivnosti kojima se potiče razvoj vještina nezaposlenih osoba, ali i zaposlenih, posebno kroz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba