Od srijede do subote održava se 22. Međunarodni sajam SASO 2018

Zagorje će u Splitu zajednički predstavljati Dundo – promet, Okiroto, Mužek Kaminko i Bravarija Piljek

Objavljeno: 23.10.2018. AB

U Splitu se od srijede do subote održava 22. međunarodni sajam SASO 2018, najznačajniji sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije, te obrtništvo i malu privredu.

Na ovogodišnjem sajmu koji se održava u splitskoj Spaladium areni, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Krapina, organizira izlaganje svojih članica na zajedničkom izložbenom prostoru, pa će tako na ukupno 50 kvadratnih metara uređenog unutarnjeg prostora na sajmu izlagati Dundo – promet d.o.o., Okiroto d.o.o., Mužek Kaminko d.o.o. i Bravarija Piljek, vl. Franjo Piljek. 22. sajam SASO 2018 obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova, a pored izlagačkog dijela, na Sajmu se očekuje bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta.

– Prijavljenim izlagačima financirat će se uređeni izložbeni prostor, a financiranje je omogućeno zahvaljujući sredstvima Krapinsko – zagorske županije, koja su Komori dodijeljena za promociju zagorskog gospodarstva u zemlji i inozemstvu – istaknuli su u HGK, Županijskoj komori Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba