U Oroslavju odigran teniski turnir za djevojčice i dječake do 12 i do 16 godina

U mlađoj kategoriji najbolji Lana Gršić i Josip Vukić, u starijoj Dora Despenić i Fabijan Rogan – Lana Gršić pobijedila i u ekshibicijskom meču

Objavljeno: 21.10.2018. zagorjeinternational

U organizaciji TK Oroslavje u subotu je odigran teniski turnir za djevojčice i dječake do 12 i do 16 godina, na terenima u Oroslavju.

Nastupilo je ukupno osamnaest natjecatelja u četiri kategorije i to iz teniskih klubova iz Oroslavja, Zaboka, Krapine i Zlatara. Najbolja u kategoriji djevojčica do 12 godina nakon svih pobjeda u skupini bila je članica ŠTK Zlatar Lana Gršić, drugo mjesto pripalo je njezinoj klupskoj kolegici Vanji Kobeščak, dok je treća bila Erika Turk iz TK Zabok.

U kategoriji dječaka do 12 godina, prvo je mjesto pripalo Josipu Vukiću iz TK Oroslavje, drugi je bio Petar Šandor iz TK Zabok, a treće su mjesto podijelili Ilija Šandor i Dominik Despenić.

U kategoriji djevojčica do 16 godina, najbolja je bila Dora Despenić iz TK Oroslavje, koja je u finalu pobijedila Doru Beg, dok je treća bila Anja Ranogajec iz TK Krapina.

Kod dječaka do 16 godina, najbolji je bio Fabijan Rogan TK Oroslavje, drugo mjesto pripalo je također igraču TK Oroslavje Svenu Juraniću, a treći je bio Dario Makar.

Posebno je zanimljiv bio ekshibicijski meč između pobjednice u kategoriji do 12 godina, 10-godišnje Lane Gršić iz ŠTK Zlatar i pobjednice u kategoriji do 16 godina, 15-godišnje Dore Despenić iz TK Oroslavje, u kojem je Lana Gršić nakon odličnog meča punog preokreta pobijedila rezultatom 6:4.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba