KICKBOXING – TOPUSKO OPEN 2018.: Među 140 natjecatelja iz tri države, Zagorje predstavljali BTI iz Zaboka i Bušido iz Sv. Križa Začretja

Lorena i Matea Zeba (BTI) okitile se zlatom, u Zagorje stigla još četiri srebra i pet bronci

Objavljeno: 08.10.2018. AB

U Topuskom je u subotu održano natjecanje u kickboxing disciplinama Point fighting, Light contact i Kick lightu, a među 140 natjecatelja iz tri države, Zagorski kickboxing savez predstavljali su BTI iz Zaboka i Bušido iz Sv. Križa Začretja, s najmlađim uzrastom natjecatelja.

Klub BTI, čiji je trener Zvonko Kar, nastupio je u disciplini Point fighting, pa su tako u kategoriji djece do 32 kg Donna Vrhovec i Kiara Bratković osvojile treća mjesta, u kategoriji mlađih kadeta Lorena Zeba (do 42 kg) je osvojila prvo mjesto, Elena Čvek (do 37 kg) je osvojila drugo mjesto, dok je Leonarda Deak (do 47 kg) bila treća. U kategoriji starijih kadeta, Matea Zeba (do 50 kg) osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju.

Klub Bušido, čiji je trener Danijel Draganić, nastupio je u disciplini Point fighting i Light contactu. U disciplini Point fighting u kategoriji starijih kadeta David Kos (do 69 kg) osvojio je drugo mjesto, kao i Karlo Kos u kategoriji iznad 69 kg, dok je Antonija Škreblin (do 60 kg) bila treća. U disciplini Light contact kod starijih kadeta, Karlo Lacko (do 52 kg) osvojio je drugo mjesto, dok je David Kos (do 69 kg) bio treći.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba