Dječji produženi vikend u Westgateu uz Zdravoljupce

Omiljeni Zdravoljupci kažu “zdraa-voo” i dolaze u Westgate Shopping City na druženje s najmlađima!

Objavljeno: 05.10.2018. zagorjeinternational

Westgate Shopping City svojim najmlađima donosi produženi vikend uz pregršt zabave i nezaboravnih likova. Omiljeni Zdravoljupci posjetit će u ponedjeljak 8. listopada Westgate te podsjetiti klince, ali i one starije, na važnost voća i povrća u očuvanju našeg zdravlja! Zdrave namirnice ne moraju biti dosadne, a druženje s omiljenim Zdravoljupcima te fotografiranje nezaboravnih trenutaka najmlađima će ponedjeljak učiniti najzabavnijim danom.

Omiljeni shopping

Osim u druženju sa Zdravoljupcima, klinci mogu uživati i u oslikavanju lica šarenim bojama te zaboraviti na sve brige. A, dok se najmlađi zabavljaju, stariji shoppingiraju u trgovinama poznatih brendova u Westgateu, omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj!

Ludi produženi vikend započinje razigranom predstavom Kraljević Čuperko uz zabavnog kraljevića i prekrasne princeze blizanke. Dok vi u subotu 6. listopada u Westgateu tražite omiljene modne kombinacije iz nove jesenske kolekcije, vaši najmlađi od 16 sati uživaju u brojnim šašavim zavrzlamama Kraljevića Čuperka i princeza blizanki Sofije i Kaliste.

Produženi dječji vikend nastavlja se u nedjelju 7. listopada od 16 sati uz interaktivnu predstavu Put oko svijeta. Zabavna i poučna predstava edukativnog karaktera odvest će najmlađe na upoznavanje svih kontinenata te njihovih zanimljivosti i ljepota.

Omiljeni centar za najmlađe

Brojne maskote životinja, zabavni i šaljivi likovi uz interaktivnost djece iz publike odlična su prilika za učenje uz zabavu. Westgate je omiljeni centar za najmlađe jer ih osim raznih događanja tu uvijek čeka Kid’s world, najveća dječja igraonica! A za zaljubljenike u automobile, tu je i Muzej automobila Ferdinand Budicki.

Dođite na dječji produženi vikend u Westgate, omiljeni centar shoppinga i zabave! I tako dok se najmlađi druže sa Zdravoljupcima i uživaju u predstavama, vi shoppingirajte i potražite omiljene jesenske modne kombinacije.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba