Kakav sjajan završetak prvog radnog tjedna za polaznike bednjanske Osnovne škole

NJIHOVE GORE LIST: Srebrni reprezentativac Andrej Kramarić družio se s učenicima, a školi poklonio majicu s potpisima Vatrenih

Objavljeno: 09.09.2018. zagorjeinternational

Kakav sjajan završetak prvog radnog tjedna u novoj školskoj godini za učenike Osnovne škole Franje Serta u Bednji! Učenici okupljeni u predvorju škole nisu mogli sakriti oduševljenje činjenicom da ih je došao posjetiti jedan od najpopularnijih Vatrenih, Andrej Kramarić, bednjanske gore list, kojeg su tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva bodrili i mladi i stari Bednjančani.

Počasni građanin

Uz vodstvo škole, na čelu s ravnateljicom Sanjom Majcen, nogometnu su zvijezdu dočekali i zamjenik načelnika Ivica Hrenić te predsjednica Općinskog vijeća Bednje Marija Kolačko, koji su Kramariću zahvalili na sjajnoj igri koja je rezultirala osvajanjem svjetskog srebra, ali i na dosad nezapamćenoj promociji Bednje.
– Kad je Andrej zabio gol, Hrvatska se doslovce zatresla, a kakva je euforija nastala na Bednji, to znamo svi mi koji smo putem velikog ekrana iz utakmice u utakmicu pratili igru naše reprezentacije i našeg Andreja – istaknuo je, između ostaloga, I. Hrenić. Istaknuto je i da će se iduće godine predložiti Općinskom vijeću donošenje odluke o proglašenju Andreja Kramarića počasnim građaninom općine Bednja.

Posjetio i rodbinu

U nastavku se učenicima obratio i sam Kramarić, a svi su oni za uspomenu željeli fotografiju s popularnim nogometašem. Bednjanska je škola na dar dobila i poseban poklon – majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi. Kramarić je boravak u Bednji iskoristio i za posjet rodbini.

Foto: Općina Bednja

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba