Ove subote održava se jubilarna deseta manifestacija “Skok u jesen”

TRAIL, KOŠARKA, BACANJE KUGLE, SKOK U DALJ: BUMA priprema zabavan sportski dan na Bedekovčanskim jezerima

Objavljeno: 06.09.2018. JJ

Desetu godinu zaredom Bedekovčanska udruga mladih (BUMA), u suradnji s Općinom Bedekovčina, organizira rekreativno – zabavnu manifestaciju “Skok u jesen”, koja će se održati ove subote na Bedekovčanskim jezerima. U 10 sati na rasporedu je start trail utrke. Radi se o utrci na 25, 13 i 6,5 kilometara. Startnina po natjecatelju iznosi 100 kuna, a svi detalji dostupni su na linku.

Dječje igre

U 10.30 sati počinju igre za djecu, i to ne bilo kakve, nego one pomalo zaboravljene igre, poput bojanja i crtanja, igre “Humpty Dumpty” s kutijama od cipela, mikada sa štapovima, gađanja mete ping – pong lopticama, križić – kružić s trčanjem, trčanje u vrećama, kuglanje za djecu, razne društvene igre, školica i graničar.
U 14 sati na rasporedu je turnir u uličnoj košarci (3 na 3) u sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina. Kotizacija po ekipi je 200 kuna, a prve tri ekipe osvajaju novčane nagrade i pehar. U isto vrijeme održava se i natjecanje u bacanju kugle. Prijava je 10 kuna po natjecatelju.

Središnja disciplina

U 16 sati počinje natjecanje u skoku u dalj. To je središnja disciplina manifestacije, po kojoj je ona i dobila naziv. Prijava je također 10 kuna po natjecatelju. Dodjela nagrada počinje u 17 sati, nakon čega slijedi zabavni program, u kojem će nastupiti Man on the Moof, Pravica, Tvoja mama i Ogenj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba