Općina Bedekovčina nagradila odlikaše i učenike koji su se istaknuli na županijskim i državnim natjecanjima

“Svaki vaš uspjeh se vrednuje, zato sakupljajte znanje i usavršavajte se jer budućnost je u rukama mladih”

Objavljeno: 04.09.2018. JJ

Općina Bedekovčina održala je tradicionalni svečani prijem u sklopu kojeg su uručene nagrade učenicima koji su završili svih osam razreda osnovne škole s odličnim uspjehom, sva četiri razreda srednje škole s odličnim uspjehom ili osvojili prvu, drugu ili treću nagradu na županijskom ili državnom natjecanju. Uz učenike, nagrađeni su i njihovi razrednici i mentori.

Dugogodišnja tradicija

Ovaj prijem dugogodišnja je tradicija, a, kako kažu u Općini, održava se kako bi se djecu nagradilo za njihov trud, ustrajnost i predanost u izvršavanju njihovih obaveza. Nagrađeno je 49 učenika s područja općine Bedekovčina. Novčanu nagradu u iznosu od 200 kuna te zbornik “Susreta riječi”, tradicionalne književno – recitalne manifestacije, učenicima je uručio zamjenik načelnika Janko Buzjak, koji je tom prilikom poručio učenicima kako se svaki njihov uspjeh vrednuje te kako učenike treba poticati da i dalje vrijedno skupljaju znanje i usavršavaju se u području za koji su iskazali interes. Istaknuo je i kako je to važno za društvo u cjelini jer budućnost je u rukama mladih. Čestitao je nagrađenim učenicima, njihovim mentorima, razrednicima i ravnateljima na predanom radu, ali i roditeljima učenika, koji svojoj djeci pružaju podršku tijekom cijelog školovanja.

Zadržavanje mladih

Prisutnima se obratio i ravnatelj Osnovne škole Bedekovčina Ivan Paradi, koji je također čestitao svim nagrađenima, istaknuvši kako je kontinuirano prisutan uspjeh učenika s područja općine Bedekovčina, što ukazuje na kvalitetu osnovnoškolskog obrazovanja. Naglasio je i potrebu zadržavanja mladih na području općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba