Mladi zaljubljenici u hip hop i jazz dance, ovo je prilika koja se ne propušta!

Višestruki državni i svjetski prvak, Plesni studio “TransForm”, otvara svoja vrata u Zaboku – upišite se

Objavljeno: 02.09.2018. zagorjeinternational

Nakon tri godine uspješnog plesnog djelovanja u Zagrebu, Plesni studio “TransForm” otvara svoja vrata i u Zaboku. Ovaj višestruko nagrađivani plesni studio sudjelovao je u finalu poznate emisije “Supertalent”, gdje su plesači osvojili drugo mjesto i svojim nastupima oduševili publiku i žiri. Njihove koreografije su čak četiri godine zaredom odabrane da predstavljaju Hrvatsku na svjetskom natjecanju, među top 20 najboljih koreografija svijeta, višestruki su državni i svjetski prvaci u brojnim plesnim kategorijama i pobjednici većih plesnih festivala u Hrvatskoj.
“TransfForm” je organizator plesnog kampa TransFormWinter Dance Camp, u sklopu kojeg je u Hrvatsku doveo najveće svjetske plesne zvijezde, među kojima je glavni koreograf i plesač Justina Biebera, zatim plesači Beyonce, Rihanne i Britney Spears.
Od 2016. godine, djeluju unutar svog Plesnog centra s dvije prostrane dvorane, gdje marljivo trenira više od 700 njihovih članova, a svoju energiju, znanje i entuzijazam od rujna donose i u Zabok. Odlična je to vijest za sve mlade plesne nade jer tijekom rujna traju upisi u njihove grupe hip hopa i jazz dancea za djecu i mlade.
Više informacija potražite na njihovim društvenim mrežama (Facebook i Instagram) te na internetskoj stranici www.transform.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba