JAVNI POZIV MINISTARSTVA REGIONALNOGA RAZVOJA

Za sufinanciranje EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini raspoloživo 200 milijuna kuna

Objavljeno: 07.08.2018. zagorjeinternational

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je novi Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2018. godinu.

Minimalna vrijednost

Sredstva Fonda su bespovratna i namjenska, a usmjeravaju se za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini korisnicima koji imaju sklopljen Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz fondova. Raspoloživi iznos sredstava koji se dodjeljuje u postupku javnog poziva je 200 milijuna kuna. Minimalna vrijednost zahtjeva za dodjelu sredstava Fonda po pojedinačnom projektu ne smije biti manja od 50 tisuća kuna, dok maksimalna može iznositi 10 milijuna kuna.

Do 15. prosinca

Udio sredstava za sufinanciranje određuje se prema indeksu razvijenosti jedinice lokalne odnosno područne samouprave prema mjestu ulaganja za koja se dodjeljuju sredstva. Zahtjevi će se zaprimati od 16. kolovoza do iskorištenja sredstava planiranih za 2018. godinu, a najkasnije do 15. prosinca. Detaljne informacije za podnošenje zahtjeva objavljene su na web stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba