“LJETO U MARIJI BISTRICI“ NASTAVLJA SE 19. KOLOVOZA VOZOČAŠĆEM KONJSKIH ZAPREGA

“Opća opasnost“ i “Tvoja mama“ oduševili publiku na proslavi Dana pobjede i hrvatskih branitelja u Mariji Bistrici

Objavljeno: 06.08.2018. zagorjeinternational

U sklopu ”Ljeta u Mariji Bistrici” i ove je godine organizirana proslava Dana pobjede, hrvatskih branitelja i Domovinske zahvalnosti. Mnogobrojne posjetitelje, u subotu je na središnjem bistričkom trgu dočekala ponuda vina Udruge vinogradara, vinara i podrumara ”Vinski Vrh”. Za dobru atmosferu najprije se pobrinuo mladi bistrički rock band ”Tvoja mama”, a nakon njih proslavljeni rock sastav ”Opća opasnost”.

“Ljeto u Mariji Bistrici“ nastavlja se u nedjelju 19. kolovoza, kada je na rasporedu 16. vozočašće konjskih zaprega u Mariju Bistricu. Završnica manifestacije održat će se prva dva dana u rujnu. U Bluesun hotelu Kaj 1. rujna na rasporedu je otvorenje Izložbe likovnih radova “Po bistričkom kraju – od kapela do Svetišta”bistričkog umjetnika Željka Perešina, a istoga dana u Hudekovoj bašći Udruga STAV organizira koncert “Mladi bistrički glazbenici”.

Tradicionalna Biciklijada “Selnica – Gusakovec” na rasporedu je u nedjelju 2. rujna od 15 sati, a istoga dana u večernjim satima u Dvorani Božanskog milosrđa Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici, organizira izložbu u povodu 20 godina od posjete Pape Ivana Pavla II. i beatifikacije kardinala Alojzija Stepinca. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba