NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE HNS-a NAJAVLJEN POČETAK LJETNOG OBILASKA GRADOVA I OPĆINA SABORSKE ZASTUPNICE MARIJE PUH

“Zagorju treba vratiti ono što mu pripada“

Objavljeno: 23.07.2018. zagorjeinternational

Povodom ljetnog obilaska gradova i općina Krapinsko – zagorske županije i susreta s građanima saborske zastupnice i potpredsjednice HNS-a Marije Puh, u županijskom uredu HNS-a u Krapini održana je konferencija za medije, na kojoj su, uz zastupnicu Puh, prisustvovali i zamjenik krapinsko – zagorskog župana za gospodarstvo Anđelko Ferek – Jambrek te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Anđelko Topolovec.

Riješiti projekte

– Ako si mi Zagorci ne pomognemo međusobno, teško da će nam pomoći netko drugi – rekla je saborska zastupnica Marija Puh, istaknuvši kako je cilj obilaska i susreta s građanima uspostaviti dijalog i detektirati probleme u pojedinim područjima.
– Želja nam je da prikupimo što više informacija te da prilikom pripreme proračuna imamo spreman katalog projekata. Zagorju treba vratiti ono što mu pripada te riješiti što više projekata u što kraćem razdoblju – zaključila je zastupnica Puh.

Važna komunikacija

– Naša politika nije ni lijeva ni desna, ona je usmjerena na konkretan rezultat, na bolje sutra, što se najbolje vidi u onim sredinama gdje HNS participira u vlasti. Želimo ići naprijed, želimo da Zagorje ide naprijed i zato želimo razgovarati sa svima te zajedničkim snagama učiniti bolji život svim našim Zagorkama i Zagorcima u svakom našem gradu, općini i naselju – istaknuo je Anđelko Topolovec.
Anđelko Ferek – Jambrek, koji će se pridružiti Mariji Puh u obilasku županije, također je istaknuo važnost komunikacije s građanima i želju da se što prije pripreme projekti za naredni proračun i tako pomogne Zagorju. Prvi obilazak planiran je u srijedu, 25. srpnja, posjetom općini Budinščina. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba