U TIJEKU JE SEDMI “BADLFEST”: JOŠ STIGNETE POSJETITI POPULARNU MANIFESTACIJU U KRAPINSKIM TOPLICAMA

Publika sinoć uživala u dvosatnom koncertu Massima, danas “Badlov kulinarski kup” i koncert Mije Dimšić

Objavljeno: 22.07.2018. JJ

U Krapinskim Toplicama održava se sedmo izdanje popularnog “BadlFesta”, u sklopu kojeg je publika sinoć uživala u dvosatnom koncertu legendarnog Massima, a bila je tu i uvijek odlična svirka Trnja.

Manifestacija je otvorena u četvrtak, izložbom slika Đurđice Obrež, “Moje slike, moji snovi” u Općinskoj knjižnici. U središnjem perivoju održana je “Večer filmske glazbe” uz talijanski Nino Rota Ensemble, kao i “Servus ljeto” uz Back Up Acoustic.

Sportska subota

U petak je održana predstava za djecu i dječji turnir u odbojci. U večernjim satima zainteresirani su mogli pogledati projekciju filmova s Tabor Film Festivala, a zatim su publiku na Trgu Aquae Vivae zabavljali Ljubavnici & Daddy Cool.
Subota je bila rezervirana za sport, pa je se tako održan Badl trail, odbojkaški turnir, nogometna utakmica između veterana NK Toplice i NK Grabić iz Virovitičko – podravske županije, Badlova biciklijada i Rally starodobnih vozila.

Proštenje u kapeli

Danas je proštenje u kapeli sv. Marije Magdalene. Sveta misa se slavi u 9.30 sati, uz nastup Puhačkog orkestra Selno i KUD-a “Zlatko Baloković”. Bit će održan šahovski i odbojkaški turnir, a u 16 sati počinje “Badlov kulinarski kup” uz Tomislava Špičeka. U crkvi Presvetog Trojstva će u 18 sati biti održan koncert iz Ciklusa Heferer, a od 20 sati na Trgu Aquae Vivae počinje koncert Mije Dimšić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba