U BEDEKOVČINI ODRŽAN PRIJEM ZA NOVOROĐENČAD

Novčane nagrade i jedinstveni bodiji za sedmero mališana

Objavljeno: 20.07.2018. JJ

U prostorijama Općine Bedekovčina održan je svečani prijem djece rođene u razdoblju od svibnja do lipnja. Nazočne roditelje i djecu pozdravio je zamjenik načelnika Janko Buzjak, koji je upoznao roditelje s aktivnostima koje Općina Bedekovčina provodi na području brige o djeci i mladima.

Predavanje za roditelje

Buzjak je istaknuo kako se osigurava kvalitetan odgojno obrazovni sustav već od najranije dobi, kao i brojne pomoći roditeljima kako bi se djeci omogućilo bezbrižno, veselo i prije svega kvalitetno odrastanje. Također, naveo je da Općina Bedekovčina roditeljima stoji na raspolaganju za pomoć u rješavanju svih problema s kojima se susreću. Predsjednica DND-a Ljubica Gorički i patronažna sestra Andrea Križnik roditeljima su održale predavanje o prvim godinama života djece te udijelile brojne stručne savjete vezane uz odgoj i brigu o djeci.

Izradili učenici

Djeca i roditelji su nagrađeni za prvo dijete s tisuću kuna, za drugo s 1500, za treće i četvrto s dvije tisuće, a za svako peto i sljedeće novorođeno dijete s pet tisuća kuna. Također, roditeljima i djeci darovano je cvijeće i dječji bodiji “Ja volim Bedekovčinu“ te čestitke koje su izradili učenici Osnovne škole Stjepana Radića Brestovec Orehovički, kao i CD “Prve tri godine su najvažnije”. Tijekom svibnja i lipnja rođeni su: Jelena Klapač, Doris Tretinjak, Ema Hleb, Vito Kunštović, Leonardo Mihovilić, Ivan Semov i Lena Kovačić. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba