ZABILJEŽENE KRAĐE DILJEM ZAGORJA

Iz proizvodne hale otuđio dijelove strojeva, poduzeće oštetio za više stotina tisuća kuna

Objavljeno: 18.07.2018. zagorjeinternational

U razdoblju od 10. do 17. srpnja, nepoznati počinitelj je iz proizvodne hale poduzeća u Gornjoj Stubici otuđio više dijelova strojeva, čime je počinio štetu od više stotina tisuća kuna. U noći s 11. na 12. srpnja, nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila parkiranog u Desiniću, u vlasništvu 25-godišnje hrvatske državljanke, otuđio auto radio.

Policijska uprava krapinsko – zagorska tijekom jučerašnjeg je dana zabilježila nekoliko slučajeva krađe. Nepoznati počinitelj je nasilno, kroz ulazna vrata, ušao u obiteljsku kuću u Hižakovcu u Donjoj Stubici, iz koje nije ništa otuđio. Vlasnici, 80-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinjena je šteta od stotinjak kuna.

Nepoznati počinitelj je nasilno ušao i u obiteljsku kuću i gospodarski objekt u Očuri, u općini Novi Golubovec, u vlasništvu 61-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz kojih je otuđio električni aparat, kotao i bačve, čime je vlasniku počinjena šteta od više tisuća kuna. U kući u Slanom Potoku u općini Gornja Stubica, nepoznati počinitelj je nasilno otvorio vrata spavaće sobe iz koje je 63-godišnjem vlasniku otuđio nekoliko stotina kuna. (jj)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba