OVO NIJE SAMO JOŠ JEDAN GLAZBENI SPOT, OVO JE POZIV NA SUOSJEĆANJE SVAKOG LJUDSKOG BIĆA

ŽESTOKI MOMCI VELIKOG SRCA: Cold Snap snimio spot za pomoć djeci s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima

Objavljeno: 09.07.2018. JJ

– Ovaj video nije samo još jedan glazbeni spot. Ovo je poziv na suosjećanje svakog ljudskog bića – kažu žestoki momci iz varaždinskog metal sastava Cold Snap, predstavljajući svoj novi spot “Witness of your sickness”.
Svake godine u svijetu se više od milijun djece rađa s prirođenom srčanom greškom, a njih više od sto tisuća neće doživjeti svoj prvi rođendan. U dva dana snimanja spota u vojarni u Varaždinu, sudjelovalo je više od 40 ljudi, među kojima je bilo desetero djece s prirođenom srčanom greškom i drugim rijetkim bolestima, koji su zajedno prošli 37 operacija.

Bakina bolest

Momci iz Cold Snapa su se u čitavu priču odlučili uključiti nakon što je član benda Jan Kerekeš, inače poznati hrvatski glumac, sudjelovao na humanitarnom događaju udruge “Veliko srce malom srcu” i upoznao djecu koja su, usprkos svojim bolestima, na svom nastupu pokazala toliko života, nade i snova, da bi mogla inspirirati svakoga, otkrivaju nam članovi benda. Za potrebe snimanja video spota Cold Snapa, zadatak djece bio je da jednostavno rade ono što ih čini sretnima, pa je tako na snimanje stigao i predivni poni koji je razveselio mališane.
Kao i na snimanju videa “Distance”, bend je na sebe preuzeo produkciju videa i pripremu cijelog seta. Režiju ponovno potpisuju Jan Kerekeš i Tin Majnarić.

Inače, tekst pjesme inspiriran je bolešću Janove bake, kojoj je dijagnosticiran rak čeljusti i koja je u 83. godini preživjela šest teških operacija u samo nekoliko dana i zbog toga na svom tijelu sad ima više od 140 šavova.

Podržite rad udruge

Slogan udruge glasi: “Za ljubav je dovoljno pola srca”, a ono što je baki Katarini pomoglo u borbi s bolešću i drži je živom, kaže Jan, upravo je ljubav.
Ukoliko želite podržati rad udruge “Veliko srce malom srcu” i borbu malih ratnika, posjetite internetsku stranicu http://www.velikosrce-malomsrcu.hr/ i doznajte kako možete pomoći.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba