KRAPINSKA GIMNASTIČARKA S NAMA JE PODIJELILA VIDEO SVOG SKOKA S 56 METARA

Jelena Lež: Ovo je definitivno iskustvo koje ću ponoviti!

Objavljeno: 03.07.2018. zagorjeinternational

Na Masleničkom mostu otvorena je sezona bungee jumpinga. Skače se s 56 metara, što znači da je to najviši bungee u Hrvatskoj. Tradicionalno povodom početka sezone, bungee jumping je organiziran za novinare, sportaše, glumce i osobe iz javnog života, pa su tako ove godine skočili i hrvatski gimnastičari Mario Možnik, Filip Boroša, Darko Bilandžija, Tena Srbić i Jelena Lež. Naime, cijeli tim gimnastičara boravi na ljetnim pripremama u gimnastičkom PineBeach Pakoštane kampu.

Gimnastičari su bez prepreka izveli svoje čvrste skokove unaprijed, dok je Mario Možnik uobičajeno skočio salto unatrag s ulaskom u more. Skok započinje odbrojavanjem “3,2,1 bungee”, nakon čega slijedi slobodan pad s platoa metalne konstrukcije, koji završava oko četiri metra od mora. Sva je oprema specijalizirano alpinistička te visoko atestirana.


– Nisam se uopće bojala, jer nemam strah od visine niti se osjećam labavo za ekstremne pothvate. Svi skokovi tima tekli su vrlo glatko, zabavno, lijepo i profesionalno, no, problem je nastao kada mi ekipa koja radi u organizaciji bungee jumpinga nije dozvolila skok zbog operacija koljena i trajnih oštećenja hrskavice. Nisu me pustili do samog kraja, dok nisam telefonski razgovarala sa službenim klupskim liječnikom, koji je odobrio skok. Mogu reći kako je skok odlična psihološka sprema, a što se tiče ozljeda, apsolutno ništa se ne osjeća jer trzaja na lastiku nema. Ovo je definitivno iskustvo koje ću ponoviti – otkrila nam je krapinska gimnastičarka Jelena Lež (25).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba