“MOJA PATROLA”: U STVARNOM VREMENU I POTPUNO LEGALNO

Od sada i u Hrvatskoj dostupna popularna aplikacija koja otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari

Objavljeno: 22.06.2018. Jelena Jazbec

Besplatna mobilna aplikacija “Moja Patrola”, koja ima sto tisuća registriranih korisnika u Srbiji, od sada je dostupna i u Hrvatskoj. Radi se o aplikaciji koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno.

Pouzdanost objave

Princip rada je jednostavan – onaj tko primijeti policiju, jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici.

Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole, a složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

“Korisnik za korisnika”

S obzirom na to da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu, pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ukoliko je korisnik dao točne informacije o lokaciji patrole, njegova pouzdanost raste, dok je lažne informacije smanjuju. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.

Aplikaciju možete skinuti OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba