Zaljubljenici u dva kotača upoznali sve ljepote Zagorja, na drugoj po redu utrci Tour de Kaj

Na utrci dugoj 138 kilometara najbolji bili Sven Jakopović i Petra Stručić

Objavljeno: 17.06.2018. AB

Zaljubljenici u dva kotača u subotu su upoznali sve ljepote Zagorja, na drugoj po redu utrci Tour de Kaj. Natjecatelji su biciklirali čak 138 kilometara i penjali se ukupno 1800 metara, a slavili su na kraju Sven Jakopović i Petra Stručić.

Inače, sudionici utrke u muškoj i ženskoj konkurenciji startali su kod Seoskog gospodarstva Canjuga nedaleko Varaždina, te prošli kroz Varaždinske Toplice, Visoko, Žgano Vino, Trakošćan i Špilju Vindija, da bi u cilj ušli u Beretincu. Nastupila su 42 natjecatelja s time da je utrku završilo njih 37.

U muškoj konkurenciji iza Svena Jakopovića iz KK Kranj bio je Perica Kišiček iz TK Trimax, dok se broncom okitio Goran Pongračić (TK Marathon ’95), dok je u ženskoj konkurenciji iza Petre Stručić (BK Rotor) ciljem prošla Dina Muratović. Treća žena na utrci, Karla Kožić, nije uspjela završiti utrku zbog tehničkog kvara.  Organizator, BBK ASI, je za one koji su se popeli na postolje pripremio bogate poklon pakete sponzora i medalje. Svi natjecatelji dobili su pamučne majice, a nakon utrke uslijedilo je druženje uz večeru.

– Zadovoljni smo kako je prošla utrka i vjerujemo da će se tradicija nastaviti te da će iduće stići još više natjecatelja – zaključili su iz Brdsko – biciklističkog kluba ASI.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba