LAG “ZELENI BREGI” USKORO OBJAVLJUJE NOVI NATJEČAJ, A TIM POVODOM ODRŽAT ĆE SE I NIZ RADIONICA

Osigurano više od 3,3 milijuna kuna za unaprjeđenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava

Objavljeno: 16.06.2018. zagorjeinternational

Lokalna akcija grupa “Zeleni bregi” početkom idućeg tjedna objavit će natječaj za javna
sredstva “Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Lokalne razvojne strategije LAG-a. Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom natječaju iznosit će 3.325.185 kuna, a visina potpore po projektu je 110.389,50 kuna. Prijave će se zaprimati od 2. srpnja do 1. kolovoza.
Za potrebe pripreme potencijalnih prijavitelja na ovaj natječaj, LAG “Zeleni bregi” će održavati radionice i savjetovanja: 19. lipnja (utorak), Pučko otvoreno učilište Krapina – za prijavitelje s područja Đurmanca, Jesenja, Krapine i Petrovskog; 20. lipnja (srijeda), dvorana Općine Zlatar Bistrica – za prijavitelje s područja Bedenice, Marije Bistrice, Svetog Ivana Zeline, Zlatar Bistrice i Zlatara; 27. lipnja (srijeda) Društveni dom u Mihovljanu – za prijavitelje s područja Mihovljana, Lobora, Novog Golubovca, Mača i Radoboja; 28. lipnja (četvrtak), Plava dvorana u Donjoj Stubici – za prijavitelje s područja Bedekovčine, Donje Stubice, Gornje Stubice i Stubičkih Toplica; 29. lipnja (petak) u Oroslavju – za prijavitelje s područja Oroslavja, Velikog Trgovišća, Bistre i Jakovlja.
Početak svih radionica je u 19 sati, a osim na radionicama, potencijalni prijavitelji mogu se informirati i u uredima LAG-a “Zeleni bregi” i to u srijedu, 20. i 27. lipnja, te petak, 29. lipnja, od 12 do 16 sati. Na savjetovanjima, odnosno radionicama, može se saznati više o odredbama ovog natječaja te o procedurama kod prijave projekta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba