NASTAVLJA SE PROGRAM “LJETA U MARIJI BISTRICI”

Večeras Koncertno – zabavna večer Limene glazbe KUD-a “Lovro Ježek”, a u nedjelju pokazna vježba općinske Vatrogasne zajednice

Objavljeno: 15.06.2018. zagorjeinternational

Nastavlja se program “Ljeta u Mariji Bistrici”. Jučer je održan novi koncert u sklopu “Bistričkog zvukolika”, u organizaciji Udruge Svesvir. U Bazilici Majke Božje Bistričke nastupio je Domagoj Pauković na gitari.
Večeras od 20 sati u Hudekovoj bašči, na središnjem bistričkom trgu, na rasporedu je Koncertno – zabavna večer Limene glazbe KUD-a “Lovro Ježek”. Uz organizatore i domaćine, nastupaju Tamburaški orkestar i Mali vokalni sastav KUD-a “Lovro Ježek”, Roberto Hren na bisernici, Tihana Car na klarinetu, te Mješoviti pjevački zbor KUEU “Kaj”. Za zabavu je zadužen sastav Kap veselja. U nedjelju na red dolaze vatrogasci Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica, koji organiziraju još jednu javnu pokaznu vježbu, ovog puta na Pilani Ciković u Lazu, s početkom u 18 sati. Sudjeluju sva četiri društva bistričke vatrogasne zajednice: Marija Bistrica, Selnica, Laz i Tugonica – Podgrađe te DVD Sveti Matej.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba