OVOG VIKENDA ČETVRTO IZDANJE “KRAPINJONA”

Putopisna predavanja, otvorenje zanimljive izložbe i koncert J.R. Augusta i Nine Romić

Objavljeno: 14.06.2018. JJ

Ovog vikenda održava se četvrto izdanje festivala “Krapinjon”, u organizaciji istoimene udruge, koja je ove godine već organizirala dvije zanimljive manifestacije, “KraKon”, prvu zagorsku geek konvenciju, i “Fiskulturu”, sportski orijentirani vikend.
“Krapinjon” je višednevni festival koji se održava jednom godišnje u Krapini, a sastoji se od koncerata, predstava, izložbi, street arta, različitih radionica i slično. Cilj manifestacije je uključiti lokalno stanovništvo, te potaknuti kreativnost, želju za znanjem i interes za kulturu. Sutra se u sklopu “Krapinjona” u Gradskoj knjižnici Krapina, s početkom u 19 sati, održavaju dva putopisna predavanja. Željko Đurin govorit će na temu “Ljeto i zima u Rusiji”, a tu je i predavanje Ive Gračanina pod nazivom “Kako letjeti avionom, od početka do kraja”.
U subotu je ponovno na rasporedu street art oslikavanje garaža uz Krapinčicu, a u nedjelju se s početkom u 19 sati u dvorištu Muzeja krapinskih neandertalaca otvara izložba fotografija Foto kluba Krapina pod nazivom “Znamenitosti Zagorja”. U 20 sati počinje koncert J.R. Augusta i Nine Romić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba