POSEBNO SU USPJEŠNI BILI ONI NAJMLAĐI

Članovi AK Rudolf Perešin proteklog vikenda nastupili u Karlovcu, Gornjoj Bistri i Zagrebu – evo kakve su rezultate postigli

Objavljeno: 12.06.2018. JJ

U Karlovcu je održan šesti Cedevita Karlovački cener. Na utrci elitnih trkača, gdje su nastupili najbolji hrvatski i slovenski trkači, pobijedio je Abel Kibet Rop iz Kenije, drugi je bio Oubadi El Hasan iz Maroka i treći Kadi Nesero Husen iz Etiopije. Od članova Atletskog kluba Rudolf Perešin, s novim osobnim rekordom, 18. je bio Neven Čorko. Na glavnoj utrci na 10 kilometara, na kojoj je nastupilo 700 trkača, pobijedio je Antun Rajnović iz AK Dubrovnika, a Zoran Komar iz AK Rudolf Perešin bio je četvrti.

Utrka “Bistranka”

U subotu je u Gornjoj Bistri održana treća atletska utrka Bistranka. Na dužini od pet kilometara, pobijedio je Ante Živković iz AK Dubrovnik. Od članova AK Rudolf Perešin, Matija Lukina bio je četvrti, Dražen Dinjar peti, Neven Čorko šesti, Zoran Komar sedmi, Krunoslav Borovec deveti, Tomica Lešković deseti i Mario Mak 13. U konkurenciji žena, pobijedila je Maja Perišić iz AK Dubrovnik. Od članica AK Rudolf Perešin, Suzana Dinjar je bila druga, Valentina Pavalić treća, Marta Borovec sedma, Franka Borovec deveta, a Marija Borovec 13. Na utrci djece na 400 metara, Borna Pavalić bio je prvi, a Helena Dinjar treća. Na utrci djece na 600 metara, pobijedila je Sara Pavalić, druga je bila Jana Hren i treći Patrik Dinjar.

Drugo mjesto

U nedjelju je u Zagrebu, na kros utrci duljine 11.5 kilometara, nastupio Nikola Škvorc iz AK Rudolf Perešin i osvojio odlično drugo mjesto, iza pobjednika Živkovića iz AK Dubrovnik.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba