JUČER JE U STUBIČKIM TOPLICAMA POČELA NOVA MANIFESTACIJA – MALI ULIČNI FESTIVAL

Tri dana bogatog kulturnog i zabavnog programa, uz vrhunsku ugostiteljsku ponudu

Objavljeno: 09.06.2018. JJ

Nastupom Noxina i Vatre, jučer je počeo Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama. Današnji program traje od 17 do 2 sata. Od 21 sat posjetitelji će moći uživati u nastupu Fadeouta i Ljubavnika.

Gospon Stubak

Sutrašnji program počinje već od devet sati, uz nastup DJ Giuliana. U 11 sati na rasporedu je predstava u tzv. kazalištu na vanjkušima, “Milica na putu oko svijeta”, koja će biti odigrana u paviljonu ispred Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju. Ondje će u 17 sati biti odigran kabare popularnog zagorskog glumca i pjevača Adama Končića, pod nazivom “Adam i ona”, koji će ujedno, u ulozi Gospona Stubaka, biti domaćin manifestacije kroz sva tri dana. “Mali ulični festival” završava koncertom The Frajli, koji počinje u 21 sat.

Festival, osim kulturnog, ima i prodajno – izložbeni karakter, uz bogatu gastro ponudu, te nezaobilaznu ponudu brojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i zanata.

Art Park

Zanimljiv je i ArT PaRk u središtu mjesta, s raznim uličnim performerima i umjetnost prikazanu kroz urbani izričaj, kao i tematska ugostiteljska ponuda. Zagorski cug, burger bar, slatki vuglec, pjenušci i vino punkt, štrukli house i craft beer točilica, omogućuju svakom posjetitelju da pronađe najbolju varijantu hrane i pića po vlastitom ukusu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba