PRIPREMILI NOVU GLAZBENU POSLASTICU ZA SVOJE OBOŽAVATELJE

Popularni Šarmeri predstavili svoj novi singl “Zbog nje”

Objavljeno: 31.05.2018. JJ

Jedan od ponajboljih zagorskih bendova, popularni Šarmeri, na terasi krapinskog Ilir Bara, predstavili su spot za novi singl “Zbog nje”. Kako nam je rekao frontman Sandro Šaško, najnoviji singl nastao je nakon brojnih pozitivnih reakcija na prethodne četiri pjesme, koje publika vrlo rado pjevuši na njihovim nastupima, a za sve je kriv Dominik Šušković iz poznatog pop benda OSDS, koji je pjesmu napisao. Šarmeri su ostvarili i suradnju s glazbenikom Lukom Kovačićem, u čijem je studiju pjesma i nastala, dok su za spot zaslužni Luka Grgas i Jakov Grdović.
Na predstavljanju u Krapini okupili su se prijatelji i obožavatelji ovog benda, a za dobru atmosferu pobrinuo se Kontra Band.
Šarmeri od 2014. godine djeluju u sastavu Kristijan Novosel na bubnjevima, Goran Vincelj na klavijaturama i harmonici, Denis Turniški na električnoj gitari, Dino Turniški na bass gitari te pjevač i frontman Sandro Šaško. Iza njih su već četiri uspješna singla, “Karakter”, “Vrati se”, “Feštaj” i “Srce zaključano”, a najnoviji će uskoro biti dostupan na njihovom YouTube kanalu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba