OSIGURALI POZIVNICU ZA NAJPRESTIŽNIJU STARTUP KONFERENCIJU NA SVIJETU, KOJA ĆE SE ODRŽATI U SAN FRANCISCU

“Top Digital Agency”, u vlasništvu Zabočanina Gorana Deaka, pobjednica najvećeg startup natjecanja u jugoistočnoj Europi

Objavljeno: 29.05.2018. JJ

“Top Digital Agency”, platforma koja spaja digitalne agencije i kompanije diljem svijeta, a u vlasništvu je Zabočanina Gorana Deaka, pobijedila je na “Spark.me”, najvećem startup natjecanju te najrazvijenijoj tehnološkoj i poslovnoj konferenciji na području jugoistočne Europe, održanoj u crnogorskoj Budvi.
Nagrada za pobjednika natjecanja je plaćeni put i sudjelovanje na “TechCrunchu Disrupt 2018” u San Franciscu, najprestižnijoj startup konferenciji na svijetu.

Oduševio suce

“Top Digital Agency” tim na “Spark.me” konferenciji predstavljali su Goran Deak, izvršni direktor, Scott Coleman, direktor operacija i izlagač, i Domagoj Hruškar, voditelj operacija. Natjecanje se sastojalo od dva kruga izlaganja pitcha, nakon kojih su suci imali priliku postavljati pitanja vezana uz prezentacije. Scott Coleman je oduševio suce svojom vizijom svijeta u kojem agencije mogu ugovarati poslove neovisno o svojoj veličini, lokaciji ili umreženosti.
– Bila mi je čast predstavljati svoj tim, pored snažnih tvrtki iz cijele regije. Uživao sam u upoznavanju mnogih inspirativnih poduzetnika i dijeljenju iskustava. Zahvaljujem se “Spark.me” timu na ukazanoj prilici i radujem se povratku u ovu lijepu zemlju – rekao je Coleman po završetku konferencije.
Čitavim iskustvom, a posebice rezultatom, iznimno je zadovoljan i Goran Deak.

“Vrhunac iskustva”

– Ovo je bio moj prvi put u Crnoj Gori i stvarno sam ugodno iznenađen. Predivna zemlja i dragi ljudi. “Spark.me” konferencija je vrhunac mog iskustva. Izlagači i organizacija su prvoklasni i jedva se čekam vratiti iduće godine – rekao je Deak.
Tim startupa “Top Digital Agency” s nestrpljenjem iščekuje “TechCrunch Disrupt 2018” konferenciju u San Franciscu. Kako kažu, ovo je prilika koja se ne propušta, za privlačenje investitora i dijeljenje vizije na globalnoj razini.
Kao što je već spomenuto, “Top Digital Agency” je platforma koja spaja ponudu digitalnih agencija i potražnju kompanija za digitalnim uslugama diljem svijeta. Svrha TDA-e je ponuditi agencijama transparentan način natjecanja za projekte, neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pružiti kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera, kroz standardiziran i nepristran način spajanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba