JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH ZAGORSKIH BENDOVA PRIPREMA NOVU GLAZBENU POSLASTICU ZA SVOJE OBOŽAVATELJE, TOČNIJE, OBOŽAVATELJICE

Šarmeri vas zovu na predstavljanje novog spota i singla, za koji je zaslužan Dominik iz OSDS-a

Objavljeno: 29.05.2018. JJ

Grupa Šarmeri u posljednjih se nekoliko godina afirmirala kao jedan od ponajboljih zagorskih bendova i rado viđenih predvodnika odličnog provoda na samo na svadbama, nego i na gotovo svim manifestacijama diljem Krapinsko – zagorske županije, ali i šire.
Šarmeri od 2014. godine djeluju u sastavu Kristijan Novosel na bubnjevima, Goran Vincelj na klavijaturama i harmonici, Denis Turniški na električnoj gitari, Dino Turniški na bass gitari te pjevač i frontman grupe Sandro Šaško. Iza njih su već četiri uspješna singla, “Karakter”, “Vrati se”, “Feštaj” i “Srce zaključano”, a najnoviji, “Zbog nje”, bit će predstavljen ove srijede u 19 sati na terasi krapinskog Ilir bara. Uz piće dobrodošlice, posjetitelji će se moći družiti sa Šarmerima, a za dobru atmosferu pobrinut će se njihovi kolege i prijatelji iz Kontra Banda.

Spontano i neplanirano

Povodom predstavljanja novog singla, razgovarali smo s frontmenom Sandrom Šaškom, koji nam je rekao kako je njihova glazbena priča krenula sasvim spontano i neplanirano.
– Poznavali smo se i prije nego što smo zajedno počeli svirati, a nakon što smo spontano odsvirali dvije – tri svirke, počeli smo ozbiljnije vježbati i imati probe sve češće – kaže Sandro, te dodaje kako Šarmeri postoje još od 2007. godine, kada su nastupali pod imenom “Mladi Šarmeri”.
Najnoviji singl, ističe, nastao je nakon brojnih pozitivnih reakcija na prethodne četiri pjesme, koje publika vrlo rado pjevuši na njihovim nastupima, a za sve je kriv Dominik Šušković iz poznatog pop benda OSDS.

Objavljen teaser

– Singl “Zbog nje” nastao je sasvim spontano. Naime, jednom smo prilikom razgovarali s kolegom Dominikom i on nam je predložio tu pjesmu. Nekoliko dana kasnije poslao nam je i demo snimku i tako smo krenuli u akciju. Ostvarili smo i suradnju s jednim velikim čovjekom i glazbenikom, Lukom Kovačićem, u čijem je studiju pjesma i nastala, a snimljen je i spot za koji su zaslužni Luka Grgas i Jakov Grdović – otkriva Sandro.

Teaser je već objavljen na YouTube kanalu ovog popularnog zagorskog benda, a u srijedu će spot javnosti biti predstavljen u punom sjaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba