ZBOG KVARA NA DALEKOVODU VELIKA HORVATSKA – TUHELJ, BEZ STRUJE JOŠ UVIJEK SELA ŠKRNIK I BREZAKOVEC, A ZABILJEŽENE SU I ČETIRI PROMETNE NESREĆE

U Zlataru, u sudaru motocikla i automobila, dvije osobe teško, a jedna lakše ozlijeđena

Objavljeno: 27.05.2018. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 94 poziva. U protekla 24 sata na području županije dogodile su se četiri prometne nesreće. U Zlataru, u sudaru motocikla i osobnog vozila, dvije su osobe zadobile teške, a jedna lakše ozljede. U Gornjoj Šemnici, u izlijetanju osobnog vozila s kolnika, jedna je osoba lakše ozlijeđena. U Krapini, u sudaru dvaju osobnih vozila, počinjena je samo materijalna šteta, isto kao i u Velikom Trgovišću, gdje se dogodio sudar dvaju osobnih vozila.

Vatrogasna vježba

DVD Krapina jučer u 13.45 sati održao je vatrogasnu vježbu pod nazivom “Kotka 2018.” Vježba je sadržavala prikaz gašenja objekta poduzeća i spašavanje ugroženih osoba.
Od ostalih događaja, ŽC 112 izdvaja prekide u opskrbi električnom energijom i to jučer u 09.34 sata na području Donje Stubice. Do prvog prekida je došlo nakon što je bager presjekao SN Kabele. Kvar je otklonjen u 10.16 sati.

Kratki spoj

Drugi prekid se dogodio sinoć u 22.03 sati na dalekovodu Velika Horvatska – Tuhelj. Došlo je do kratkog spoja, pa su bez električne energije ostali potrošači s područja Velike Horvatske, Turnova, Kladnika, Velinaca, Škrnika, Brezakovca, Zagorskih Sela, Miljane i Sutlanske Poljane. Kvar je djelomično otklonjen sinoć u 23.02 sati, a do daljnjega su bez električne energije sela Škrnik i Brezakovec. Tehničke ekipe HEP-a su na terenu te se očekuje brzo uspostavljanje sigurne opskrbe el. energijom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba