U PREPUNOM MULTIMEDIJALNOM CENTRU, ODRŽANA PREMIJERA NOVE PREDSTAVE DRAMSKE UDRUGE “KAJ”

“ADVOKATOVA ŽENA”: Priča o bračnoj prevari, manipulaciji i pokušajima prikrivanja istine, zabočku publiku nasmijala do suza

Objavljeno: 25.05.2018. JJ

U prepunom zabočkom Multimedijalnom centru održana je premijera sedme po redu predstave Dramske udruge “Kaj” iz Grdenaca, pod nazivom “Advokatova žena”. U životopisnoj predstavi ovog su se puta na malo moderniji način glumci predstavili publici u svom prepoznatljivom stilu, na komičan način, mješavinom standardnog jezika i kajkavskog dijalekta, na oduševljenje svih gledatelja i prijatelja ove hvalevrijedne Udruge.

Promotori grada i Županije

Predstavu je režirala Đurđica Seleš, koja je rimom te igrama riječi nastojala publici dočarati priču o supruzi uglednog advokata, koja uz manipulaciju i iskorištavanje njegova grijeha iz prošlosti, zauzima ulogu patnice, kako bi zapravo prikrila vlastiti preljub, na veoma lukav način. No, ipak sve ne uspijeva zataškati, pa istina naposlijetku ispliva na vidjelo…
Izvrsnu glumačku ekipu ove predstave, uz Đurđicu Seleš, čine: Mladen Šakoronja, Vlado Bedeković, Marijan Bačanek, Jelena Brezak, Sanda Plenar, Vesna Boić i Verica Turjak.
Na premijeri se, u ime Grada Zaboka, okupljenima obratila pročelnica Marija Sinković, koja je istaknula kako je ova Udruga odličan promotor ne samo grada Zaboka, nego i cijele Krapinsko – zagorske županije, ali i svog mjesta Grdenaca, odakle je potekla.

Preko sto puta

Inače, Dramska udruga “Kaj” osnovana je 2013. godine a članovi su već uspjeli uprizoriti šest vlastitih kazališnih tekstova i odigrati ih preko sto puta. Snimili su i tri filma te dva puta predstavljali županiju na državnom Festivalu kazališnih amatera. Autorica i redateljica svih predstava i filmova, Đurđica Seleš, ujedno i predsjednica Udruge, 2015. godine proglašena je najboljom hrvatskom amaterskom glumicom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba