KRAĐA, OŠTEĆENJE TUĐIH STVARI, PROMETNE NESREĆE I JEDAN POŽAR

U Bočakima u općini Konjščina gorio gospodarski objekt, šteta nekoliko tisuća kuna

Objavljeno: 21.05.2018. JJ

U subotu oko 16 sati došlo je do požara na gospodarskom objektu u Bočakima u općini Konjščina. Na intervenciju je izašlo sedam vatrogasaca DVD-a Konjščina, s jednim navalnim i jednim kombi vozilom. Intervencija je završila u 19.10 sati, a vlasnik, 44-godišnji hrvatski državljanin, oštećen je za nekoliko tisuća kuna.
Policijska uprava krapinsko – zagorska evidentirala je i jednu krađu. U razdoblju od 18. do 19. svibnja u Novom Golubovcu nepoznati počinitelj otuđio je s osobnog vozila u vlasništvu 59-godišnjeg hrvatskog državljanina obje registarske pločice s
nosačima. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.
U subotu je pak nepoznati počinitelj savinuo ulaznu rampu na parkiralištu stambene zgrade u Zaboku, čime je počinjena materijalna šteta od oko tisuću kuna, dok je u nedjelju 19-godišnji hrvatski državljanin oštetio stražnji svjetlosni sklop na traktoru 54-godišnjeg hrvatskog državljanina, čime je vlasniku počinio štetu od nekoliko stotina kuna. Evidentirane su i četri prometne nesreće s materijalnom štetom, dva prekršaja u prometu, te pronalazak neeksplodirane protugradne rakete.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba