NAJVEĆI FESTIVAL PIVA U ZAGORJU POČINJE 31. SVIBNJA

Gazde, Pirati i Kavaliri zovu vas na 3. Punkt Beer Fest!

Objavljeno: 29.05.2018. zagorjeinternational

Pivnica Punkt Beer House po treći put organizira najveći festival piva u Hrvatskom zagorju, pod nazivom “Punkt Beer Fest”, koji će biti organiziran uz pivnicu Punkt Beer House u Mokricama u Oroslavju, kod ulaza na autocestu.
Festival počinje ovog četvrtka, 31. svibnja i traje do 3. lipnja, a posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi, velikom izboru piva i besplatnoj zabavi za sve. U srijedu festival počinje zagrijavanjem uz After Work party i tamburaše. U četvrtak nastupa glazbeni sastav Pirati, petak dovodi Kavalire, a subota tamburaški sastav Špancir i zvijezde večeri – Gazde.
Poznate osobe u nedjelju, 3. lipnja, sudjeluju u humanitarnom roštilju od 16 do 18 sati, a sav prihod od prodaje roštilja ide Centru “Ritam s konjem” iz Stubičkih Toplica. Aktivnosti u Centru namijenjene su osobama s teškoćama u razvoju, kroz medicinsku uslugu hipoterapije. Uz kuhare Punkta, roštilj će pripremati Adam Končić, Mladen Ćutura, Ksenija Pajić i Duško Valentić. Zabava se nastavlja uz Footloose bend. Koncerti u petak i subotu počinju u 21 sat, a u četvrtak i nedjelju u 19 sati. Animacije za djecu su u nedjelju od 15 sati, a bit će organiziran i dječji disco fest.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba