U BEDEKOVČINI KREĆE IZRADA “LOKALNOG PROGRAMA DJELOVANJA ZA MLADE”

UKLJUČITE SE I VI: Ovog vikenda posjetite info štand, a mladi od 15 do 30 godina mogu ispuniti i anketu

Objavljeno: 18.05.2018. JJ

Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih, provodi projekt “Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini”. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor, njegova vrijednost je 52 tisuće kuna, od čega su 40 tisuća kuna sredstva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu skrb, a ostatak je osigurala Općina Bedekovčina.

Problemi i potrebe

U sklopu projekta, bit će usvojen “Lokalni program za mlade” za razdoblje od 2018. do 2023. godine, čime će mladi s područja općine po prvi puta dobiti strategiju kojom će se svijest o aktivizmu, volontiranju i mladima kao zasebnoj društvenoj skupini, podići na višu razinu.
U okviru projekta, ovog vikenda će se provoditi aktivnosti informiranja javnosti o projektu putem info štanda. Na info štandu, zainteresirani će moći dobiti sve potrebne informacije, kao i promotivne materijale. Također, mladi u dobi od 15 do 30 godina moći će na info štandu pristupiti ispunjavanju ankete o problemima i potrebama mladih na području općine, što će biti jedan od temelja za izradu “Lokalnog programa za mlade”. Anketa će biti dostupna i na službenoj internetskoj stranici općine.

Poznanovec i Križanče

Sutra će info štand biti postavljen u Poznanovcu, na raskrižju prema željezničkoj stanici, od 09.30 do 11.30 sati. U nedjelju će pak info štand biti postavljen u Križanču, ispred Trgocentrovog dućana, od 8 do 10 sati.
Mladi općine Bedekovčina pozivaju sve zainteresirane da posjete info štand i pristupe ispunjavanju ankete te pridonesu izradi “Lokalnog programa za made”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba