Pune ruke posla za sve službe – hitnu, policiju i vatrogasce

Sudari, pad s motocikla, krađa mobitela, provala u benzinsku, ispumpavanje vode iz arhiva Suda i požar

Objavljeno: 15.05.2018. AB

Županijski centar 112 zaprimio je u ponedjeljak 92 poziva, a čak njih pet se odnosilo na dojave o prometnim nesrećama. U Maču je motociklist pao s motocikla, pri čemu je lakše ozlijeđen, dok su se u Donjoj Stubici sudarila dva osobna vozila, pri čemu su dvije osobe lakše ozlijeđene. U preostale tri nesreće nastala je samo materijalna šteta  u Svetom Križu Začretju i Oroslavju sudarila su se po dva osobna vozila, dok je u Zaboku jedno vozilo oštećeno na parkiralištu.

Policija pak je izvijestila o jednoj krađi i jednom pokušaju teške krađe. U subotu je tako oko 02.40 sati u Lugu Zabočkom, nepoznati počinitelj otuđio mobilni telefon 30-godišnjaka, koji se nalazio na stolu ugostiteljskog objekta, pri čemu je vlasniku počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U Zlatar Bistrici pak je u noći s nedjelje na ponedjeljak u vremenu od 0.45 do 2 sata, nepoznati počinitelj provalio u

benzinsku pumpu, nakon čega se udaljio ne otuđivši ništa. Posla su imali i vatrogasci – u Zlataru su pripadnici DVD-a Zlatar izašli na tehničku intervenciju ispumpavanja vode iz arhiva Suda u Zlataru, dok je u Zaboku, u naselju Šoštari došlo do požara na drvenoj gredi pored kamina u obiteljskoj kući. Požar je odmah ugašen, a štete nema.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba